Καλάθι Αγορών
ellinika 1
ellinika 1

Όροι και Προϋποθέσεις

Οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ όπου αυτός είναι υποχρεωτικός.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων, φωτογραφιών, προϊόντων και οποιουδήποτε άλλου υλικού περιέχεται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του optikaorasi.gr. Οποιαδήποτε παράβαση των παραπάνω διώκεται από το νόμο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή ενός προϊόντος και να ζητήστε την αντικατάστασή τους εφ’  όσον συντρέχουν όλοι οι παρακάτω λόγοι και προϋποθέσεις :

Σε περίπτωση αποστολής λάθος προϊόντων ή προϊόντων ελλατωματικής ποιότητας.

Θα πρέπει τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους καινούρια κατάσταση, με το αρχικό τους περιτύλιγμα, το κουτί συσκευασίας και όλο το προστατευτικό τους υλικό χωρίς σημάδια και φθορές. Σε αντίθετη περίπτωση οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε κάθε περίπτωση και εφ’ όσον συντρέχουν όλες οι ανωτέρω προϋποθέσεις, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του ελαττωματικού προϊόντος από την εταιρία μας.

Υπαναχώρηση

Ο πελάτης δικαιούται να ζητήσει επιστροφή του προϊόντος, εντός 14 ημερών από την αγορά, εάν αποφασίσει ότι το προϊόν που πήρε δεν τον εξυπηρετεί. Για να επιτραπεί η επιστροφή το προϊόν δεν πρέπει να έχει αποσφραγιστεί ή να καταστραφεί η συσκευασία του με οποιοδήποτε τρόπο. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση καλύπτονται από τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να επιστρέψει ένα ή περισσότερα προϊόντα της παραγγελίας του, θα πρέπει πρώτα να στείλει e-mail στο orasi.ier@gmail.com με το αίτημά του. Εφ’ όσον αυτό γίνει αποδεκτό, θα του δοθεί έγκριση επιστροφής.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος αποτελεί προστατευόμενη από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία εμπορική, βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας ή τρίτων που της έχουν παραχωρήσει τα σχετικά δικαιώματα. Η χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ουδόλως συνεπάγεται την καθοιονδήποτε τρόπο μεταβίβαση ή εκχώρηση των σχετικών δικαιωμάτων.