Καλάθι Αγορών
ellinika 1
ellinika 1

Σχετικά με εμάς

1
After looking at alternatives

Our journey began in 2018

Οι εξειδικευμένοι οπτικοί – οπτομέτρες Νίκος και Ματθαίος Φρονιμάκης, ύστερα από ανώτερες σπουδές, μετεκπαιδεύσεις και συνεχείς επιμορφώσεις στην Οπτική και Οπτομετρία και μετά την πολυετή εμπειρία που απέκτησαν, παράλληλα με τις σπουδές τους, σε μεγάλα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το 2000 στην Ιεράπετρα ένα νέο κατάστημα οπτικών. Συνδυάζουν την παροχή υπηρεσιών, τον εξελιγμένο εξοπλισμό και την ποιότητα εμπορευμάτων. 

2 1
3
A perfect fit for your every day life

Designed to be versatile

Αναμφισβήτητα έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στην τοπική κοινωνία, καθώς τους έχει εμπιστευτεί και τους ακολουθεί μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, που διαρκώς αυξάνεται. Επίσης το κατάστημα διατηρεί σταθερούς πελάτες ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό λόγω της διαρκής ενημέρωσης τους με τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο των γυαλιών ηλίου και οράσεως αλλά και της απαράμιλλης αξιοπιστίας τους. 

Simplicity in design and form

We’re just getting started

Τα 4 τελευταία χρόνια εξυπηρετεί τους πελάτες σ’ ένα άκρως ανακαινισμένο, ιδιαίτερο, καλαίσθητο και άνετο χώρο στον κεντρικό πεζόδρομο της Ιεράπετρα, Μιχαήλ Κοθρή 21. Σας περιμένουμε…

4

Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείτε!

Νίκος Φρονιμάκης

Οπτικός - Οπτομέτρης
(Σύντομο κείμενο)

Ματθαίος Φρονιμάκης

Οπτικός - Οπτομέτρης
(Σύντομο κείμενο)
Έψαχνα γυαλιά οράσεως και τελικά τα βρήκα. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ωραίος σκελετός και με επιβεβαίωση της οπτικής οξύτητας μου. Επιτέλους βρήκα το φως μου.
Βούλα Καραμπατζάκη
Αθήνα, Ελλάδα
If you want top eye products, new and vintage sunglasses in a friendly atmosphere and amazing services at the best rates, then thats the place to visit. Fronimakis bros are just amazing.
Nikolaos Zoulakis
Ierapetra, Greece

Αναφορές στον Τύπο